TELEFON0760819408
EMAILflorin@impact-logistic.ro
PROGRAMLuni - Vineri 8.00 - 19.00
COTATIE TRANSPORT

Servicii transport de marfă intern și internațional

IMPACT LOGISTIC - ALEGEREA PERFECTA

Img

Suntem o echipa motivata, serioasa, flexibila, bine pregatita sa raspunda cu promptitudine celor mai exigente cerinte ale dumneavoastra.

Suntem entuziasmati in tot ceea ce facem si cautam intotdeauna sa avem cele mai stranse si bune relatii cu partenerii nostri.

Activitatea operationala este coordonata de profesionisti care analizeaza si cauta cele mai eficiente solutii pentru cerintele partenerilor nostri.
Img

Pentru transportul mărfurilor generale în regim intern și internațional, vă punem la dispoziție un parc auto format din 12 camioane (20 tone și respectiv 3 tone), mărcile Volvo, IVECO și Mercedes cu semiremorci decopertabile Schmitz, Kogel sau Wecon.

Toate camioanele noastre sunt dotate cu sistem GPS de urmărire și poziționare în timp real a acestora. Localizarea exactă a autovehicolului și schimbul de informații permit desfășurarea rapidă a curselor.

Img

Strategia nostra este de a deveni una dintre companiile recunoscute prin profesionalism si seriozitate pe piata transporturilor din Romania, avand drept obiectiv furnizarea unei game variate de servicii adaptate in permanenta nevoilor partenerilor nostri.

Transporturile rutiere oferite de Impact Logistic îți garantează sosirea rapidă, sigură și în condiții de calitate a bunurilor tale la locul desemnat. Lucrăm împreună cu partenerii noștrii pentru a acoperii întreaga rețea europeană.

Serviciile noastre de transport se dezvoltă odată cu necesitățiile cliențiilor, bazându-ne pe un portofoliu complet de servicii de transport rutier susținut de o echipă de profesioniști, procese de lucru optimizate și tehnologie de ultimă oră.
237Rute efectuate
68Clienti cu contracte
12 Camioane
6 Agenti