TELEFON0760819408
EMAILflorin@impact-logistic.ro
PROGRAMLuni - Vineri 8.00 - 19.00
COTATIE TRANSPORT

TRANSPORT INTERNATIONAL

  |   Pagina principala
Img

TRANSPORT RUTIER

IMPACT LOGISTIC efectueaza transport intern de marfa oferind atât servicii ocazionale, cât si servicii de transport pe bază de contract. Timpul de tranzit este minim. Raportul calitate/preţ imbatabil, livrarea fără întârziere a mărfii, asigurarea mărfii pe toata durata transportului, precum şi atenţia acordată partenerilor pe termen lung, sunt principalele lucruri care ne diferenţiază de alte firme de transport.

Img

TRANSPORT AERIAN

Impact Logistic oferă servicii de transport aerian de marfă, care conectează toate pieţele mondiale majore –import și export, transport intercontinental şi inter-regional. Zonele noastre de servicii cuprind America de Nord, America Latină, regiunea Asia-Pacific, Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

Img

TRANSPORT MARITIM

Impact Logistic este o firma de transport care ofera clientilor sai servicii de transport maritim de marfuri, inspre si dinspre portul Constanta. Marfa poate fi transportata in containere complete sau in grupaj catre orice port din lume, dar serviciul cel mai competitiv este cel de grupaje China - Romania. Oferim servicii de transport grupaj marfa China - Romania (LCL China - Romania) direct din porturile Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Xingang, Xiamen, Hong Kong, Qingdao.

Img

TRANSPORT FEROVIAR

Compania noastră efectuează transporturi de mărfuri cu locomotive electrice și diesel electrice, iar operațiunile de manevră se efectuează cu locomotivele diesel hidraulice. Mărfurile sunt transportate cu vagoane descoperite seria Eacs, Fals, Eaos, Fas, Eakkmos, Rils, Zes, Zaes (3), Zaes (5), Shimmns

Img

TRANSPORT ADR

Efectuam Transporturi ADR, transporturi ce presupun relocarea marfurilor periculoase, a substantelor toxice, radioactive, corozive sau inflamabile. Practic, o marfa este definita ca fiind periculoasa in cazul in care natura ei fizico-chimica poate sa produca daune mari pentru mediul inconjurator, pentru persoanele ce iau contact cu ele sau pentru alte elemente.

Img

TRANSPORT AGABARITIC

Compania Impact Logistic va sta la dispozitie cu servicii de transport agabaritic de mari dimensiuni, fiind una dintre puţinele companii acreditate din România să efectueze transport agabaritic de marfă ÎN TOATE ŢĂRILE Uniunii Europene, INCLUSIV ITALIA, DEŢINÂND PERMISE DE TRANSPORT PENTRU ÎNTREG ANUL (Anglia, Italia, Spania, Austria, Germania, Belgia, Ungaria). Impact Logistic are capacitatea de a transporta mărfuri agabaritice: • până în 40 m lungime; • până în 8.5 m lăţime; • până în 4.5 m înălţime; • până în 250 t greutate.

Img

DEPOZITARE MARFA

Compania noastra se poate ocupa de manipularea si depozitarea marfurilor Dvs, in depozite construite la standarde europene, ce beneficiaza de ultimele dotari si paza 24 din 24 de ore. In viitorul apropiat, intentionam construirea unor spatii proprii, destinate Logisticii, spatii in care se vor desfasura activitati complexe de logistica a marfurilor si ambalajelor. In special din domeniul Automotive. De exemplu: Servicii Demontaj-Montaj paleti metalici cu blistere. Servicii automatizate de curatare al blisterelor ,tavilor si navetelor de tip KLT.